Lindholmsallén

Lindholmsallén 39

Hustyp

Tegelhus i sju våningar med terrasser på översta planet. Byggt 2008.

Lindholmsallén

På Lindholmen sjuder det av liv. Här vid Göta älvs strand ligger Lindholmen Science Park med gymnasier, universitet, högskola och c:a 170 spännande företag. Hit kommer varje dag c:a 15 000 personer. Gymnasister blandas med högskolestuderande och yrkesarbetande i en härlig miljö.
Här finns gott om restauranger och caféer. Man kan promenera på kajstråket och titta på båttrafiken. Med färjan tar man sig till Järntorget och Haga på bara några minuter. Med stombussen når man city på 6-8 minuter.
Vårt hus har en rustik karaktär som stämmer bra överens med området och dess historia som en del i ett gammalt varvsområde. I huset kommer att finnas två restauranger och ett café.

I området kring Lindholmsallén förekommer flera byggnationer. Bland annat skapas Karlastaden som består av flera byggnader kring en skyskrapa nordost om fastigheten på adressen Karlavagnsgatan 7-16. Byggandet av Karlastaden påverkar boende på Lindholmsallén och kommer att fortsätta göra det då det kommer att vara en byggplats i många år framöver. För mer information, besök www.karlastaden.se eller kontakta Kundcenter Utlanda på 031-333 64 20.

Kommunikationer www.vasttrafik.se
P-plats
Internet
Cykelparkering
Gym
Biljardhall
Hiss

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kokvrå, omöblerat 208 27 - 34 4514 - 5278 c:a 30 månader
x
Tre rum och kök, omöblerat 100 55 - 67 7932 - 8764 c:a 36 månader
x
Två rum och kokvrå, omöblerat 77 39 - 49 5864 - 6832 c:a 38 månader
x

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Lindholmsallén!

Allmän inflyttningsinformation hittar du under När du flyttar in.

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Internet
Information om din Internetanslutning (hur man registrerar och konfigurerar) hittar du under Internet  / Guider. Tänk på att när du registrerar dig så är det kundnumret som står på ditt hyresavtal du skall använda.

Förråd
Lägenhetsförråd finns i källaren.

Gemensamhetslokaler
2 st grupprum, ligger på bottenvåningen, bokas via Mina Sidor och öppnas med nyckelbricka.
1 st biljardrum, ligger på bottenvåningen, uppgång 25, bokas via Mina Sidor och öppnas med nyckelbricka.
1 st studierum, uppgång 25, vån 7, bokas via Mina Sidor och öppnas med nyckelbricka
1 st gym, uppgång 29, ingång från innegården, öppnas med nyckelbricka.

Alla gemensamma utrymmen är stängda under natten.

Centraldammsugare
Huset är utrustat med centraldammsugare.

Tvättstugor
På Lindholmsallén finns det 14 tvättstugor, två på var våning 1-7. Tvättid bokas med den elektroniska brickan via bokningstavlan som finns i entrén eller via Internet.

Telefon
Fast telefon skaffar hyresgästen själv via IP-telefoni.

Bil
P-platser finns att hyra i garage under huset. Kontakta SGS Bostadsförmedling, 031-333 63 00 eller bf@sgsstudentbostader.se

TV
Telenor är ansvarig för kabel-TV, tel 020- 22 22 22. Hemsida https://www.telenor.se/

Elkostnad/preliminärdebiterad el
Elabonnemang genom SGS Studentbostäder. Lägenheterna på Lindholmen har preliminär debiterad el . En preliminär elkostnad tillkommer på hyran med nedanstående belopp.

Lgh typ Elkostnad
1 rokv 168 kr per månad
2 rokv 199 kr per månad
3 rok 260 kr per månad


Avläsning görs av verklig förbrukning, som sedan justeras så att första månadens verkliga kostnad avräknas på tredje månadens hyresavi och så vidare under hela boendetiden.

 


“Gabriella "jag bor bäst"”

En trivsam bostadsmiljö gör livet så otroligt mycket bättre. Jag har upplevt skillnaden mellan att vara inneboende respektive att ha sin egen bostad - och att ha en fräsch, egen lägenhet i ett bra område är guld värt. Efter att jag flyttade till Lindholmsallén för ett år sedan försvann min känsla av rotlöshet. Området är livfullt och spännande på vardagarna med massvis av rörelse från arbetare och studenter, samtidigt som det är tyst och lugnt under kvällar och helger. Det finns otroligt bra förbindelser med kollektivtrafiken och en riktigt bra ICA-butik några minuters gångväg bort. Soliga sommardagar kan man gå ner till Lindholmspiren och få riktig Göteborgskänsla i småbåtshamnarna. Är man sugen på en promenad med lite mer utsikt tar det endast 20 minuter att traska upp till Rambergets topp där man ser allt från Liseberg till skärgården.

Själva bostaden är väldigt fräsch och välplanerad. Centraldammsugaren gör att det går supersmidigt att städa och hålla fräscht. Tvättider finns det gott om och kan oftast bokas samma dag eller dagen innan.

För första gången känner jag ingen önskan att flytta till en annan bostad - jag har redan det bästa en student kan ha!