Plejaden

Plejadgatan 20 - 24

Hustyp - RÖKFRITT HUS

Tre helt nya hus beläget i gammal varvsmiljö. Stor gemensam terrass med utsikt över älven och två studierum i anslutning till terrassen. Det direkta läget granne med Chalmers och universitetets läromiljöer på Lindholmen är mycket uppskattat av studenter.

Rökfritt hus
Många människor önskar av olika anledningar bo i en rökfri miljö. För att tillgodose dessa människors behov och i detta avseende skapa en bra boendemiljö råder rökförbud inom fastigheten Smedjan.Rökförbud gäller i lägenheterna, i de gemensamma utrymmen, på balkonger och uteplatser. Rökning får inte heller i övrigt ske i den husnära utemiljön. Hyresgästen förbinder sig att efterleva gällande rökförbud samt tillse att även de personer hyresgästen ansvarar för efterlever gällande rök förbud.

Antal lägenheter

Totalt 150 lägenheter från 1 rum och kokvrå på 21 kvm till 5 rum och kök på 85 kvm. OBS! De planlösningar som visas på sidan just nu är exempel då det finns fler variationer och storlekar på bostäder i huset som kommer att publiceras inom kort.

Plejaden på Norra Älvstranden

Norra Älvstranden är ett område i stark utveckling där det sjuder av liv.

Här vid Göta älvs strand ligger Lindholmen Science Park med gymnasier, universitet, högskola och c:a 170 spännande företag. Hit kommer varje dag drygt 15 000 personer. Gymnasister blandas med högskolestuderande och yrkesarbetande i en härlig miljö.

Här finns gott om restauranger och caféer. Man kan promenera på kajstråket och titta på båttrafiken. Med färjan tar man sig till Järntorget och Haga på bara några minuter. Buss finns också i området.

Kommunikationer www.vasttrafik.se
Internet
Cykelparkering
Hiss

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kokvrå, omöblerat 21 4 291
x
Två rum och kök, omöblerat 50 6 944
x
Två rum och kokvrå, omöblerat 34 5 495
x
Två rum och kokvrå, omöblerat 35 5 564
x

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Plejaden

Allmän inflyttningsinformation hittar du under  När du flyttar in.

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Internet
Samtliga lägenheter har fast obligatorisk internetuppkoppling. Information om din Internetanslutning (hur man registrerar och konfigurerar) hittar du under Internet  / Guider. Tänk på att när du registrerar dig så är det kundnumret som står på ditt hyresavtal du skall använda.

Inventarier
Lägenheten är omöblerad. 

Följande fasta inventarier ingår i bostaden: reformbeslag och hatthylla.

Förråd
Lägenhetsförråd i husen eller klädkammare förråd i lägenheten. Förråd utanför lägenhet är märkt med ditt lägenhetsnummer.

Cykelparkering
Cykelparkering finns i hus nr 24, ingång från gården.

Tvättstugor
Det finns tre tvättstugor i huset belägna i entréplan och på plan 2. Det finns en elektronisk tvättbokningstavla för alla tvättstugor. Med hjälp av din elektroniska nyckelbricka bokar du vilken tvättstuga du önskar använda dig av. Det går även bra att boka tvättid via vår hemsida genom att logga in på ”Mina sidor”.

Postfack
Postfack finns i entréplan.

Soprum
Soprum och återvinningsrum finns i hus nr 22, ingång från gården.

TV
Telenor är ansvarig för kabel-TV, tel 020-22 22 22. www.telenor.se.
Kabel-tv ingår med ett analogt basutbud om 15 kanaler. Kopplas via vanligt antennuttag

Telefoni
IP-telefoni via internet.

Elkostnad/preliminärdebiterad el

Elabonnemang genom SGS Studentbostäder. Lägenheterna i Plejaden har preliminär debiterad el . En preliminär elkostnad tillkommer på hyran med nedanstående belopp.

Lgh typ Elkostnad per månad Varmvattenkostnad per månad

1rokv
 
168 kr

150 kr 
2 rokv 199 kr 150 kr
3 rok 260 kr 264 kr
4 rok 291 kr 264 kr
5 rok 291 kr 264 kr

 

Avläsning görs av verklig förbrukning, som sedan justeras så att första månadens verkliga kostnad avräknas på tredje månadens hyresavi och så vidare under hela boendetiden.