Just nu söker vi fastighetsskötare till två av våra kundcenter

Med våra värdeord TRIVSEL, TRYGHET, OMTANKE fyller våra fastighetsskötare en viktig roll och du kan du räkna med arbetsdagar som inte är den andra lik. Arbetsuppgifterna är varierande då du ger bästa service till våra hyresgäster, har ansvar för löpande tillsyn, utför besiktningar, och ansvarar för skötsel, underhåll och reparationer i våra fastigheter. Även viss administration ingår.

 

KUNDCENTER OLOFSHÖJD

På vårt Kundcenter Olofshöjd arbetar ett team om 14 medarbetare som tar hand om ca 2000 bostäder samt tillhörande kommersiella lokaler.  

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare.

  • har fastighetsskötarutbildning eller motsvarande.

  • förutom att du har en teknisk/praktisk förmåga, har grundläggande datakunskaper samt en viss administrativ ådra.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav. 

Som person är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och är bra på att skapa goda relationer med kundnöjdhet i fokus. Du är en händig problemlösare som inte ger upp vid eventuella motgångar utan arbetar för att lösa de utmaningar som uppstår. Att kunna samarbeta är av stor vikt men också att du kan arbeta självständigt och ta ett stort ansvar för de fastigheter du har hand om.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet! 

Vi på SGS värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Johnny Svanlund, 031- 333 64 03

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 22 mars. Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.  Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV samt ett personligt brev via email till annons07@sgsstudentbostader.seAnge i din ansökan vilken tjänst du söker.


KUNDCENTER JOHANNEBERG

Inom Johannebergsgruppen arbetar ett team om 11 medarbetare som tar hand om ca 1 700 bostäder. 

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare.

  • har fastighetsskötarutbildning eller motsvarande. 

  • förutom att du har en teknisk/praktisk förmåga, har grundläggande datakunskaper samt en viss administrativ ådra.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Behärskar du även andra språk som mandarin, kantonesiska, arabiska, hindu, urdu, punjabi eller pashto är det också meriterande.

B-körkort är ett krav.

Som person är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och är bra på att skapa goda relationer med kundnöjdhet i fokus. Du är en händig problemlösare som inte ger upp vid eventuella motgångar utan arbetar för att lösa utmaningar som uppstår. Att kunna samarbeta är av stor vikt, likaså att du ska kunna arbeta självständigt och ta stort ansvar för dina egna fastigheter.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef, Marcus Postonen, 031-333 63 00.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 26 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV samt ett personligt brev via e-post till annons07@sgsstudentbostader.se. Ange i din ansökan vilken tjänst du söker.