Vinnaren utsedd

2018-06-21
Grattis Agnes vinnare i årets kundenkät till en hyresfri månad! För oss är det viktigt att höra vad våra studenter tycker om oss och vad vi kan bli bättre på. Varje år genomför SGS därför en kundenkät bland slumpvis utvalda hyresgäster. Som tack för att man tar sig tid att svara deltar man i utlottningen av en hyresfri månad eller biobiljetter. Vinnarna av biobiljetter kommer att meddelas genom mail då vi är skyldiga att skydda våra kunders personuppgifter.

"Hej!

Mitt namn är Agnes och jag är 21 år gammal. Jag kommer från början från Tranås, men bor numera i Göteborg där jag läser socionomprogrammet på Göteborgs Universitet. Tack vare att jag nu har en gratis hyresmånad har jag mer pengar att lägga på de fältförlagda studierna i Indien som jag ska delta i till hösten."

Appen ”SGS Mitt Hem”

2017-10-06

I juni gjordes en stor och viktig uppgradering av systemet Aptus. Detta ligger till grund för våra nyckelbrickor och digitala lås. Efter uppgraderingen gick funktionen 
tvättstugebokning som hänger ihop med Aptus sönder, men fungerar som vanligt från bokningstavlan och ”Mina sidor”. Vi arbetar för att snarast kunna återställa funktionen.  Vi ber om överseende.

Under tiden som appen inte fungerar kan du lägga till ikonen ”Mina sidor” på hemskärmen i din mobil.

Hämta mer information