SGS nya hemsida

Ny grafisk profil och responsiv design

 

Nya kartor

Kartornas ikoner visar var våra hus ligger och är klickbara. Ikoner med en siffra visar att det ligger flera fastigheter i det geografiska området och ikoner med ett hus betyder att det bara finns en fastighet. Klickar du på en ikon med endast en fastighetssymbol sål visas en informationsruta som är klickbar vidare till den specifika områdessidan. Orange symboler visar högskolornas och andra geografiska landmärkens läge till våra bostadsområden. Har du särskilda önskemål om kring ditt boende kan du göra urval på faciliteter.

  

Mina sidor

Tydliga lättillgängliga ikoner för inloggade boende för de vanligaste ärendena, både på dator, läsplatta och mobiltelefon. Bokning av gemensamma lokaler oct tvättstuga, Felanmälan, Kontaktformulär

 

Felanmälan

Registrerade felanmälningar syns med aktuell status, ärendetitel och vem som ska utföra ärendet för inloggade kunder som är boende.

 

Förbrukning

För kunder med individuell mätning av el- och vattenförbrukning kan hyresgästen se en sammanställning av förbrukningen uppdelad per månad och kWh/kubikmeter alt. kronor. Det är samma mätdata som har debiterats på kundens hyresavi, och släpar i tid minst en månad.