P-platser

Vill du hyra parkeringsplats?

På kartan ser du var SGS parkeringsplatser finns. Har ikonen en siffra betyder det att det finns fler parkeringsplatser i området.

Är du redan registrerad som kund hos oss logga in på Mina sidor och gå in på Mina ärenden och där aktiverar man kön för fordonsplats.

Är du ny kund tryck på rubriken ansökan, ändra från studentbostad till fordonsplats. Fyll i dina uppgifter, lägg gärna upp en profil så kommer du att få ett mail med information när en p-plats publiceras som du är intresserad av.

Efter du gjort ansökan kommer ett verifieringsmail att skickas till dig, detta för att vi ska säkerställa att du fyllt i korrekt mailadress. Klicka bara på länken som bifogas i mailet så är verifieringen klar.

Din ansökan behandlas inte förrän verifieringen är klar. Efter behandling, vilket kan ta tre arbetsdagar skickas ett välkomstmail till dig. 

Läs även "Så fungerar det". Regelverket för p-platser är detsamma som för bostäderna, undantaget är stycket med information om Förtur för nyantagna samt Dan Broströmshemmet, detta gäller enbart bostäderna.

Våra hyresgäster har förtur till samtliga parkeringsplatser.

Centrum

Här har vi parkeringsplatser i nedanstående områden:

Olofshöjd
Helmutsrogatan
Hökegårdsgatan
Viktor Rydberg
Rotary
Gibraltar
Andra Långgatan
Postgatan
Medicinareberget
Guldhedstornet
Odin
Dan Broströmshemmet
Ostkupan

Öster

Här har vi parkeringsplatser i nedanstående område:

Kviberg
Rosendal

Väster

Här har vi parkeringsplaster i nedanstående område:

Oxhagsgatan
Birger Jarl
Fridhemsgatan
Prickskyttestigen

Norr

Här har vi parkeringsplatser i nedanstående område:

Ceres
Lindholmsallén