Kungsladugård

Hustyp

Trevåningars landshövdingehus.

Kungsladugård

Stadsdelen Kungsladugård ligger i väster utmed södra älvstranden. Kungsladugård byggdes i början på detta decennium med charmiga landshövdingehus. Många småbutiker och restauranger runt Mariaplan, Älvsborgsgatan och Jaegerdorfplatsen. Promenadavstånd till Klippans kulturreservat i hamnen. Ta spårvagnen till havet, 14 min från Mariaplan till Saltholmen.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kök, möblerat 71 31 - 56 3006 - 5267 c:a 54 månader

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Kungsladugård!

I Kungsladugård hyr SGS in 72 bostäder från Familjebostäder.

Lägenheterna ligger på Svanebäcksgatan, Birgittagatan, Slottskogsgatan, Carnegiegatan, Ostindiegatan, Älvsborgsgatan, Kustroddaregatan, Jordhyttegatan, Bankebergsgatan, Lantvärnsgatan, Öckerögatan och Vänmötet 

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i din bostad så kan du göra en felanmälan via kontaktformuläret på Mina sidor, Du kan även ringa till Familjebostäders bovärd eller till Kundcenter Utlanda..

Din bovärd Familjebostäder, bovärdsexpedition Mariaplan

Tfn: 031- 731 67 00

Öppettider: måndag-fredag 07:30-09:00

De flesta fel åtgärdas av Familjebostäder. Bovärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på kontoret.

Elektricitet
El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.

Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan bostaden vara strömlös när du flyttar in.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd eller vindsförråd, uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Kontroller att ditt förråd är tömt av föregående hyresgäst och lås det sedan med ett hänglås även om du inte har tänkt att använda det.

Möbler
Inventarielista Kungsladugård

Tvättstugor
Tvättstugor finns i samtliga fastigheter, vissa på gården och vissa nere i källaren mellan uppgångarna.

TV/Internet/Telefoni
Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se

Bil
Avgiftsbelagda parkeringsplatser på gatan.