Välkommen till Dr Liborius, Dr Weltzins och Syster Ainas gata!

På Dr Liborius, Dr Weltzins och Syster Ainas gata hyr SGS in bostäder från Bostads AB Poseidon.

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

På Kundcenter Utlanda möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med möbler som ingår.
Här hämtar och lämnar du även nycklar vid in- och utflyttning.

Ditt Kundcenter Utlanda
Utlandagatan 24. 412 81 Göteborg 
Tel: 031-333 64 20
Öppettid: måndag - fredag 09:00 - 16:00

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i ditt hem kan du göra en felanmälan via kontaktformuläret på Mina sidor eller kontakta husvärden vid Bostad AB Poseidon. De flesta fel åtgärdas av Bostads AB Poseidon. Husvärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på husvärdskontoret. Nyckeln återlämnas i lägenhetens brevinkast efter åtgärd.

Din husvärd
Bostads AB Poseidon
Dr Sydows gata 2
Tel 031-332 12 34 
Öppettid telefontid:  mån-fre 07:30-9:00

Cykelrum
Cykelrum finns i källaren.

Hushållsavfall/återvinning
Miljöhus nr 1 finns på Dr Liborius gata 14. Koden är 3217 och uppgångarna som tillhör är Dr Liborius gata 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 18.

Miljöhus nr 2 finns på Dr Westins gata 2. Koden är 3697 och uppgångarna som tillhör är Dr Westins gata 2 A-C och Dr Liborius gata 16, 20. 22

Miljöhus nr 3 finns på Dr Liborius gata 36. Koden är 7413 och uppgångarna som tillhör är Dr Liborius gata 26-52.

I miljöhuset slänger du hushållssopor i nedkastet märkt ”restavfall”. Här finns även speciella kärl för komposterbart avfall samt nya påsar att hämta. Dessa slänger du i en säck märkt ”komposterbart”.

Grovsoprum för stora föremål och emballage finns på Dr Liborius gata 30 och koden är samma som den man har till sitt miljöhus.

Återvinningsmaterial kan lämnas vid återvinningsstationerna på parkeringen vid Dr Liborius gata 42.

Bastu
Bastu med dusch och mindre relaxavdelning finns på Dr Liborius gata 28.

Elektricitet
El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.
Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars finns det ingen ström i bostaden när du flyttar in.

Inventarielista
Inventarielista

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd. Det finns i källarplanet eller på vinden och ska vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Kontrollera att ditt källarförråd är tömt av föregående hyresgäst och lås det sedan med ett hänglås även om du inte har tänkt använda det. 

Tvättstuga

Tvättstuga finns i varannan uppgång i fastigheten. Bokning av tvättpass sker på bokningstavlan vid ingången till tvättstugan. Du använder samma nyckel som till övriga utrymmen för att komma in i tvättstugan. 

TV/Internet/Telefoni
Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se