Välkommen till Dr Saléns/Dr Billqvists/Dr Belfrages gata

På Dr Saléns, Dr Billqvists, och Dr Belfrages gata hyr SGS in bostäder från Bostads AB Poseidon.

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

På Kundcenter Utlanda möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.
Här hämtar och lämnar du även nycklar vid in- och utflyttning.

Ditt Kundcenter Utlanda
Utlandagatan 24. 412 81 Göteborg 
Tel: 031-333 64 20
Öppettid: måndag - fredag 09:00 - 16:00

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i ditt hem kan du göra en felanmälan via kontaktformuläret på Mina sidor eller kontakta husvärden vid Bostad AB Poseidon. De flesta fel åtgärdas av Bostads AB Poseidon. Husvärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på husvärdskontoret. Nyckeln återlämnas i lägenhetens brevinkast efter åtgärd.

Din husvärd
Bostads AB Poseidon
Dr Sydows gata 2
Tel 031-332 12 32
Öppettid: Telefontid: måndag-fredag 07:30-09:00.

Cykelrum
Cykelrum finns i husen.

Parkering
Boendeparkering gäller i området. Besöksparkering finns på Dr Heymans gata1 och vid Dr Fries torg, samt uppmärkta parkeringsplatser på Dr Saléns gata.

Hushållsavfall/återvinning
Hushållssopor slänger du i trappuppgångens sopnedkast.
Komposterbart avfall slänges i soprummet.
Grovsoprum för stora föremål, emballage och miljöfarligt avfall finns.

Elektricitet
El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.
Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars finns det ingen ström i bostaden när du flyttar in.

Inventarielista
Inventarielista

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd. Det finns i källarplanet eller på vinden och ska vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Kontrollera att ditt källarförråd är tömt av föregående hyresgäst och lås det sedan med ett hänglås även om du inte har tänkt använda det. 

 

Tvättstugor

Tvättstugorna ligger i entréplan, varannan uppgång på Dr Belfrages gata 2-24. Mattvätt finns på Dr Belfrages gata 16 och Dr Saléns gata 5.

TV/Internet/Telefoni
Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se